عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ترامپ: هند با توقف خرید نفت از روسیه موافقت کرد

ترامپ: هند با توقف خرید نفت از روسیه موافقت کرد رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند با توقف خرید نفت از روسیه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 02
کد خبر: ۳۰۰۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «گفت‌وگوی امروز صبح با نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند باعث افتخار بود. او یکی از نزدیک‌ترین دوستان من و رهبری قدرتمند و مورد احترام در کشورش است. درباره موضوعات زیادی از جمله تجارت و پایان‌دادن به جنگ میان روسیه و اوکراین صحبت کردیم.»

وی ادامه داد: «او موافقت کرد خرید نفت از روسیه را متوقف کند و به‌جای آن مقدار بسیار بیشتری نفت از ایالات متحده و احتمالا ونزوئلا خریداری کند. این اقدام به پایان جنگ اوکراین که هم‌اکنون در جریان است و هر هفته هزاران نفر در آن جان می‌بازند، کمک خواهد کرد.»

ترامپ در ادامه نوشت: «از سر دوستی و احترام به نخست‌وزیر مودی و بنا به درخواست او، فوراً بر سر یک توافق تجاری میان ایالات متحده و هند به توافق رسیدیم که بر اساس آن، آمریکا تعرفه متقابل خود را کاهش داده و آن را از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد می‌رساند. همچنین هند متعهد شد تعرفه‌ها و موانع غیرتعرفه‌ای خود علیه ایالات متحده را به صفر کاهش دهد. نخست‌وزیر همچنین متعهد شد علاوه بر خرید بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار از محصولات انرژی، فناوری، کشاورزی، زغال‌سنگ و بسیاری دیگر از کالا‌های آمریکایی، در سطحی بسیار بالاتر "خرید کالای آمریکایی" را اجرا کند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پایان نوشت‌: «روابط فوق‌العاده ما با هند در آینده حتی قوی‌تر خواهد شد. نخست‌وزیر مودی و من دو نفری هستیم که کار‌ها را به نتیجه می‌رسانیم؛ چیزی که درباره بسیاری دیگر نمی‌توان گفت. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم. رئیس‌جمهور دونالد جی. ترامپ.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: هند ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار